EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

dijous, 22 de maig del 2014

CONGRÉS 4 - VILAFRANCA 4

Ahir van quedar enterrades totes les possibilitats d'accés a la Final Four. Necessitàvem guanyar tots els partits restants i que Mollet i 4 Vientos puntxessin en més d'un partit.
El Vilafranca es va presentar amb només 4 jugadors però amb un porter que val per dos. Mare de Deu com va parar !!!!
Vam començar molt fluixos en defensa i el Vilafranca va tenir moltíssimes oportunitats fins que a uns 10 minuts d'acabar la primera part van marcar el 0-1. Després de demanar un temps mort vam millorar en defensa i tot i fer un bon partit en atac, Pep, els seu porter, ho parava tot !!
Amb el 0-1 vam arribar a la mitja part. A la segona estava clar que el Vilafranca tenia que abaixar el ritme doncs no tenia banqueta i van fer un quadre més tancat. Vam seguir atacant i atacant fins donar la volta al marcador però lluny de mantenir el 2-1 vam permetre dues contres que ens van generar dos gols en contra i el Vilafranca es va posar 2-3 al marcador i tot seguit en un xut a l'escaire van colocar el 2-4 al marcador. Quedaven 10 minuts i ho havíem de intentar tot però el porter visitant ho seguia parant tot, inclòs un penal llençat "magistralment" per el Fermí !

Al final vam poder empatar amb 2 gols de Serigó i Fermí i vam lluitar fins l'úlitm segon en que ens van pitar una falta directa que l'arbitre només va deixar xutar i el Willy la va fallar.

En fi, empat just que ens envia ja de vacances i al Vilafranca li dona una mica d'aire de cara a mantenir la categoria.