EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIESdijous, 8 de maig del 2014

CONGRES 3 - NOIA 3

Partidàs ahir a la bombonera. Partit dels que crea afició per la intensitat del joc i la duresa mostrada per ambdós equips.
El Noia arribava a Barcelona amb les estadístiques a favor ja que en 5 partits contra nosaltres porta 4 victòries i una derrota. Venien amb només un jugador de banqueta però és un equip amb molta qualitat i molt ofici on has de jugar molt bé per guanyar-los.
El partit va començar molt igualat en joc, amb dos tirs al pal per cada equip fins que a mitjans de la primera part, un error de marcatge va col·locar el 0-1 al marcador, amb el qual es va arribar a la mitja part.
Al començament de la segona part, un arbitratge fatal en el tema faltes va fer que amb un penal i una falta directe per arribar a les 10 faltes nostres el Noia es col·loqués amb un clar 0-3 al marcador a falta de 11 minuts per acabar. No vam abaixar els braços i vam poder retallar la distància al marcador amb una directe però la vam fallar................
Vam seguir intentat-ho fins aconseguir el 3-1 al marcador però l'àrbitre ho xiulava tot i ens va senyalar la directa del segon cicle que per sort el Marc va poder aturar. Això ens va donar ales per seguir jugant i així aconseguir el 3-2 que va posar dels nervis al Noia i fer que el partit se li anés de les mans a l'àrbitre. Vam disposar d'una altre falta directe que també vam fallar però ens vam llançar al atac desesperat fins que J. Rubio va aconseguir el gol que ens donava l'empat.
Resumint, un punt molt treballat que ens dona moral per els partit que queden. Tenim difícil arribar a la Final Four però ganes per intentar ser-hi no ens en falten. Som-hi !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada