EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

divendres, 13 de desembre del 2013

MONTUBI 4 - CONGRÉS 3

Segon desplaçament amb pocs efectius. Si al camp de l'Horta erem 4 i el porter i vam guanyar, ahir amb només un jugador a la banqueta no vam poder puntuar a la pista del Montbui.
Tot i que vam completar un molt bon partit els últims 10 minuts ens fam enfonsar físicament i no vam poder remuntar el marcador.
Vam fer zona tot el partit ja que amb només un jugador a la banqueta no es podíem arriscar a fer l'home contra un equip "jove" que portava un ritme molt alt de partit. No podia començar millor el partit quan ens vam avançar al marcador amb gol del J. Rubio i un altre del Willy al cap de pocs minuts. Defensivament érem un autèntic mur i no hi havia manera que el rival s'acostés a porteria. Amb 0-2 vam arribar al descans.
El partit era calcat al de fa un any i a la segona part el Montbui va sortir a per totes, pressionant-nos a mitja pista però sense poder travessar el nostre mur defensiu. Només un tir exterior que es va colar per tota l'escaire dreta del Dani va ser el tret de sortida de la remuntada local. A pocs minuts van fer l'empat a 2 però immediatament l'Oscar posava el 2-3 al marcador. Creiem que aquest gol faria decaure al Montubui però la nostra desena falta la van executar a la perfecció per empatar a 3. L'alt ritme del partit va fer que els últims 5 minuts estiguéssim fosos físicament i un rebot en un xut va posar el 4-3 definitiu al marcador. Si a sobre sumem que l'àrbitre no va estar a l'alçada d'un professional no xiulant un penal de llibre ( un defensa local sense estic tocant la pilota amb el peu dins la seva àrea ) i un contraatac nostre xiulant peus del Willy quan era un rebot claríssim, és que ahir no tocava puntuar. Als últims segons el Jordi va tenir una ocasió de gol que va acabar amb la bola a un pam de la línia de gol. Al final, vam descarregar la tensió sobre l'arbitre que si va fer un arbitratge regular durant tot el partit, els últims 5 minuts no va voler complicar-se la vida i va deixar molt que desitjar.