EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES



dijous, 12 de desembre del 2013

CONGRÉS 6 - CALAFELL 4

Partit molt disputat ahir a la Bombonera. Arribava el Calafell, un equip que va salvar la categoria in extremis i que arribava al partit amb 2 victòries al sac. Venien molt motivats i això es va veure a la pista. Sort vam tenir que la humitat de la pista va desaparèixer màgicament ja que dimarts per la tarda la pista era un drama.
Sobre la pista el Calafell va sortir en tromba amb un ritme molt alt de joc que no ens va deixar entrar en el partit. Per sort ens vam avançar al marcador però el Calafell no va desistir i va aconseguir donar la volta al marcador. Vam tenir sort de tornar a ficar-nos al partit i gràcies a un penal transformat per el Willy i un altre parell de golets ens vam posar 2-4 al marcador. Mitja part.

La segona part va ser de bojos. El Calafell ens defensava a mitja pista i nosaltres defensàvem "com el cul". Gràceis als pals i al Dani Camon ( que reapareixia després de la lesió ) el rival no ens va atrapar en el Marcador. El Calafell seguia insistint i es posava 3-4 al marcador. Vam tornar a la defensa individual ja que la zona ahir no funcionava i en atac el Calafell defensava a mig camp cosa que feina que tinguéssim espai per entrar en la seva defensa i amb la qual vam aconseguir ficar el 6-3 al marcador. En l'altre marcador, el de faltes, la remontada nostra va ser èpica: de 2 a 8 vam aconseguir arribar a empatar a 9 i els dos equips vam acabar amb 10 faltes cadascú. El Calafell va aconseguir posar-se 4-6 però gràcies als pals i el Dani el marcador ja no es va moure. Avui anem a Montbui a jugar un partit pendent.Que no ens passi res !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada