EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

divendres, 3 de maig del 2013

CONGRES 7 - CALAFELL 2

Nit de primavera al Congrés. Ni fred, no humitat, les condicions perfectes per jugar el partit. El Calafell es va presentar amb només un jugador de banqueta i nosaltres amb 4 recanvis ja teníem el tema fons físic guanyat.
El partit va començar bastant igualat, amb dos xuts al pal de cada equip fins que vam aconseguir obrir la llauna. Al cap de pocs minuts vam aconseguir posar el 2-0 al marcador però un contraatac del Calafell va posar el 2-1 al marcador i aixì va a acabar la primera part, en que vam fallar un penal i a més una acció fortuïta va acabar amb el Marc Montardit amb un trau al pòmul que el descarta per almenys 15 dies ja que te 2 punts de sutura y per tant una baixa important de cara el desplaçament a Blanes del proper dilluns.

La segona part tot i començar igualada de seguida vam començar a prendre avantatge del fons físic i els gols van anar arribant fins aconseguir un 6-1 que donava total tranquiliat. Al final del partit un gol per cada equip va tancar el marcador en el 7-2 final.

La setmana que ve tenim 2 partits: dilluns al camp del Blanes i dijous rebem a l'Horta en partit atrassat de la primera volta. Som-hi !!