EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

dimarts, 7 de maig del 2013

4 Vientos 2 - Congrés 3

El resultat és correcte. No ens hem equivocat. Ahir vam jugar, sota el meu criteri, el partit més intens i seriós des de que estem a veterans. En la difícil pista blava del Blanes és molt difícil puntuar, així que pensar en guanyar ja és demanar massa.
Vam fer un partit molt seriós en defensa, a l'home la primera part i en rombo a la segona que va descolocar totalment a l'equip local.
El partit va començar molt anivellat, amb un 4 Vientos defensant en un quadre molt tancat i sortint el contraatac. Les dos grans defenses dels equips van fer que les ocasions vinguéssin principalment de chuts a mitja distància que els porters rebutjaben en una nit en que també van ser protagonistes. Els locals es van avançar amb un gol de l'etern Joan Ayats gràcies a una sèrie de rebots, gol que va coloar l'1 a 0 al marcador a la mitja part. El partit prometia, i molt !!!

A la segona part vam començar defensant a l'home i en 3 minuts li vam donar la volta al marcador amb un gol del J. Rubio i un altre del J. Cacho, els dos gols des de dintre l'àrea després de agafar el rebuig del porter. Immediatament vam passar a defensar en rombo i els locals van trigar en tornar a agafar el ritme en atac però això no va evitar que un altre cop el Joan Ayats empatés el partit a 2.

Vam seguir amb el rombo defensiu i en un dels nostres atacs amb una jugada molt semblant als 2 primers gols, el J. Cacho va marcar el gol que ens avançava en el marcador. Encara quedaven 15 minuts de partit i podriem dir allò que " 15 minuti a la pista blava son molto longos" !!!!
Vam seguir en rombo i en quan el Blanes va trobar la manera de atacar-nos vam tornar a la defensa a l'home. I va haver ocasions per ambes bandes i en una jugada del Blanes on el nostre porter M. Palomo estava al terra després d'una parada, un jugador local va agafar el rebot i amb la porteria buida i quan tothom veia el gol de l'empat una parada estil "Diego Lopez" va rebutjar la bola. Impresionant la "mano de Dios" que va treure el Marc Palomo. Amb aquesta jugada ja vam veure que guanyaríem. El Blanes va començar a defensar a l'home i vam saber-los jugar molt bé fins a falta de 2 miunts per el final que van ser molt i molt llargs. Al final victòria molt treballda i creiem que merescuda en una de les pistes i equips més difícils de la lliga ja que si l'equip del Blanes te molta qualitat, el terra de la pista blava cansa moltíssim.

Des d'allí vam a anar a sopar a base de "pinxos" on vam poder recuperar les energies perdudes durant el partit.
Ahir ens va sortir un partit rodó com aquesta roda.