EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIESdimarts, 26 de febrer de 2013

ST. CELONI 6 - CONGRES 3

 El combustible per vèncer el fred.
El Sr. Cacho comença a agafar el ritme de veterans.

El fred no va ser excusa ( i això que en feia bastant..........). El partit contra el St. Celoni es veia que seria disputat i ho va ser fins al final tot i el marcador.
Els dos equips estavem ( i encara estem ) molt junts a la classificació ( ara el St. Celoni el tenim un punt per davant ) i el partit va ser dels que fan afició.
Vam començar el partit molt igualat i el St. Celoni va trigar menys de 10 minuts en adelantar-se al marcador amb un gol de jugada ensajada ( passe al segon pal on van rematar contra el porter per tal que la vola entrés ). No vam trigar res en marcar l'empat amb una jugada mestre del M. Amorós. el partit va seguir igualat fins que el St. Celoni va tornar a adelantar-se al marcador amb un gran gol. Llavors va sortir el Willy de les millors ocasions. Va clavar dos "canyardos" que el porter encara les busca. Mitja part amb 2-3 al marcador. La segona part va començar igual que al primera pero nosaltres en atac estàbem molt espesos i el St. Celoni va ser capaç d'adelantar-se al marcador amb dos gols ( un d'ells de penal ). Vam decidir defensar en rombo per tal de descolocar-los però les presses per voler empatar va fer que els últims 5 minuts ens pilléssin dos cops al contraatac i fer-nos 2 gols més. En fi, un molt bon partit d'hoquei.
I si el partit va ser bò, que dir del sopar? Buff, tremendo. Tot bó tot i que una mica lluny del poble però va valdre la pena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada