EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

divendres, 15 de febrer del 2013

CONGRÉS 4 - GIRONA 1

Bon partit el jugat ahir. També va ser un partit atípic. El Girona es va presentar amb només 4 jugadors i el porter i això ens donava ventatge física almenys a la segona part però mare meva com van correr !!!
A la primera part ens van anar canviant el tipus de defensa i ens van "pillar" vàries vegades al contratac però la gran nit del Dani Camon a la porteria va evitar que el Girona marqués. Nosaltres, gràcies al fitxtage del Jose Cacho, ens vam adelantar amb un col de murris d'ell per arribar a la mitja part amb 1-0. Nosaltres amb 8 jugadors i fent canvis quasi no podiem seguir el ritme del Girona.
A la segona part, "más de lo mismo". Un Girona que jugava a un ritme altíssim va estar a punt d'empatar però la bola va quedar entre l'esquena del Marc Palomo i el pal de la portería. L'àrbitre pita "booling" i es converteix en un passe al Jordi Rubio que va fer el 2-0. Aquest resultat ens donava tranquilitat però el Girona va aconseguir marcar un contratac. Per sort nostre el Girona a falta de 12 minuts va afluixar el ritme i físicament es van enfonsar cosa que vam aprofitar per fer el tercer i quart gol ( Rubio i Fermí ). Si arriben a venir amb recanvis no sabem que hauria passat.
En fi, ens situem a 1 punt de la "zona champions". A veure si seguim en ratxa !