EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES



dilluns, 19 de novembre del 2012

MOLLET B 5 - CONGRÉS 3

Tercer partit de lliga y segona derrota. Almenys ens consola que han estat contra els campió y subcampió de la lliga passada y ambdós partits hem plantat cara contra aquests dos equips.
Divendres a punt vam estar de puntuar al Riera Seca sino arriba a ser per l'arbitratge cassolà que vam patir: quina manera d'escombrar cap a casa !!!
Tot i que el Mollet es va adelantar amb un 2-0 en 2 minuts, nosaltres vam donar sempre la cara acabant la primera part 2-1.
Al començament de la segona una rigurosa falta directa en contra va posar el 3-1 al marcador però no vam abaixar els braços i en 10 minuts pletòrics vam empatar el partit a falta de 8 minuts. Va ser quan el Mollet va demostrar perque és el subcampió. "Acoso y derribo" contra la nostra portería amb un joc ràpid i quasi perfecte que el vam poder defensar fins que van arribar el 4rt i 5è gol.
Segon partit en que el mateix àrbitre ens fa ver passar de les 10 faltes a part de 2 directes més amb targeta blava per dos jugadors nostres. No entenem com una mateixa falta en un àrea és pitada y en l'altre àrea no.
En fin, al final sopar de germanor al Viena on vam riure de valent ( i també vam intercanviar loteria ).
Aquesta setmana descansem

2 comentaris:

  1. Polèmica, polèmica!!! Ja,ja!!!
    Eiii!!! no acabo d'estar d'acord amb aquesta visió de l'arbitratge del partit.
    Crec sincerament que l'arbitre no va xiular malament, sinó que va xiular d'una manera que no és habitual a Veterans.
    Xiulava totes les faltes que veia i el Congrés lluny d'adaptar-se es va posar a protestar (a nosaltres també ens va xiular un penalt a la primera part més que dubtós!, però no varem protestar, o una miqueta)
    Aquesta temporada, pel que sembla, ens xiularan més arbitres joves i en actiu, fet que prefereixo. O no recordem aquells arbitratges d'altres temporades on l'arbitre ni es canviava?!!!!
    Tothom es pot equivocar i jo fa temps que intento (quan ho recordo!ja,ja) no protestar. Jugo més a gust, més tranquil i l'arbitre l'encerta o s'equivoca igual.
    Una abraçada amics!!!!!

    ResponElimina
  2. el que passa és que només veia les faltes que feiem nosaltres, jeje

    Fins la propera,

    Carles

    ResponElimina