EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

divendres, 30 de novembre del 2012

CONGRÉS 3 - NOIA 4

Lectura positiva: de moment hem perdut els mateixos partits de l'any passat. Ara esperem guanyar els mateixos. A l'igual que l'any passat, el Noia ens ha guanyat a casa i això que veníen amb només 1 jugador a la banqueta.
Vam començar jugant contra un equip que defensa en quadre i tot i les ocasions que vam tenir fent moure la bola i el quadre defensiu, el Noia es va colocar amb 0-3 al marcador a base de contratacs i xuts exteriors. Vam poder fer el 1-3 a poc del descans, cosa que ens donava motius per seguir lluitant.
A la represa vam seguir apretant i en poc més de 5 minuts vam aconseguir empatar el partit. Quan millor estavem jugant, una jugada polèmica va posar el definitiu 3-4 al marcador i tot i tenir un penal a favor, el pal i posterior remat no van aconseguir que marquéssim. Ho vam intentar tot i no va poder ser. Ara només podem millorar.
I si no n'hi ha prou, després de la setmana passada en que vam descansar, la setmana que ve no hi ha lliga ja que és pont. En fin...............