EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

dilluns, 17 de febrer del 2014

RIPOLLET 1 - CONGRÉS 3

Victòria treballada davant l'últim classificat però un dels equips menys golejats de la categoria. El partit va ser molt intens en defensa per part dels dos equips. Ens vam avançar al marcador a la primera part i tot i tenir moltes ocasions, el seu porter va demostrar perquè son dels menys golejats. A la segona part el partit seguia amb molta intensitat i va ser un bon gol dels locals el que va posar l'empat al marcador. A falta de 12 minuts vam canviar la defensa a rombe i  vam poder contrarestar a l'equip local amb dos gols d'un inspirat Oscar per tal de posar el 1-3 al marcador. Amb un partit pendent de la primera volta, aquesta setmana comença la segona, on ens toca descansar. A veure si millorem el paper que hem fet a la primera volta.