EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES



divendres, 17 de maig del 2013

CONGRES 4 - CONGRES 3

Si, heu llegit bé. Ahir vam jugar contra nosaltres mateixos i depenent com ens ho mirem, vam guanyar o vam perdre........
I tot perque l'equip visitant no es va presentar al partit, que amb causa justificada es pot entendre, però que ni truquin per dir-ho es voler tocar el que no sona..........i a sobre, segons l'àrbitre no es la primera vegada que ho fan ja que ho han fet en dos partits més.
L'equip visitant, el Palafrugell, sembla ser que l'any que ve no jugará cap lliga de veterans i per tant passa una mica del tema però almenys fer una trucada no costava tant, que tots hem de "negociar" amb la família per poder jugar els partits.

En fi, com que erem 8 i 2 porters doncs vam fer un partidet entre nosaltres on un dels dos equips que perdía 0-3 va acabar guanyant 4-3 amb un hat-trick del Fermí que no sabem la rao, corría més ahir que en qualsevol partit oficial ( potser perque el seu fill estava ahir de públic ? )

2 comentaris:

  1. Bones,

    Us escric dels veterans de palafrugell nomès per comentar-vos que em sap greu no haver vingut a disputar el partit i sobretot que ningu us avises.Aquest any em tingut baixes inesperadea i cada setmana tenim problemes per fer equip.
    El tema es que jo vaig avisar a la maribel(federació) el dimarts anterior al partit que no podriem venir i li vaig demanar que em passes un mail vostre ja que no el tenia, em va contestar que ja estava comunicat... Ho vaig donar per fet...
    Si em doneu un mail us el reenvio...

    Salutacions,

    Jaume

    ResponElimina
  2. Jaume, cap problema. Vam aprofitar per fer un partidillo entre nosaltres. Ja parlarem amb la Maribel.

    Gràcies.

    Carles

    ResponElimina