EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIESdijous, 11 d’abril de 2013

NOIA 8 - CONGRÉS 1

Res a fer i el marcador ho diu tot. Anar a jugar a Noia amb 4 i el porter és més anar al "matadero" que no pas altre cosa. Si a sobre arribes allí i veus que juga el Cabestany doncs encara ho tens més clar.
El partit va començar bé, igualat, una mica "bronco" pero amb igualtat per dues bandes fins que un clar penal a favor nostre ens va adelantar al marcador. No va trigar gaire el Noia en empatar el marcador i posteriorment una falta directa amb expulsió d'un dels nostres amb targeta blava va fer desnivellar el marcador. Tot i fallar Cabestany la falta directa a la posterior jugada el mateix jugador va marcar d'un "ceballot" que quasi mou la porteria de lloc. A partir d'allí festival del Noia contra un equip cansat que va arribar a la mitja part amb 4-1 al marcador.

A la segona part tot va seguir igual. Prou vam fer en aguantar les ocasions locals i vam dedicar-nos a defendre i buscar algun contratac per maquillar el marcador. En fi, partit per oblidar que ho vam fer amb un bon sopar amb la gent del Noia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada