EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES



divendres, 26 d’octubre del 2012

Montbui 6 - Congrés 7

Deu meu quin partit. Llarg, dur, gols, faltes, penals...........de tot una mica. Si afegim que l'árbitre no era "veterà" i no es sabía molt bé les normes, el cóctel resultant pot ser brutal.

El recent ascendit Montbui apunta alt. "Joves" i amb un ritme de joc motl ràpid. Roden la bola sense parar ni un moment i si afegim que ells teníen 4 reserves i nosaltres només 2 ja us podeu imaginar per on van els tiros.
A la primera part es va mantenir el "cerocerismo" al marcador fins que, "ojo al dato", els dos defenses vam haver d'obrir la llauna. En un tres i no res en fiquem 0-3 fins que al final de la primera part acabem 1-5. La cosa semblava fácil pero al tenir només 2 canvis i que ells van sortir a per totes va fer que en pocs minuts ens empàtessin els partit. Nervis, moltes faltes, moltes protestes, etc........ van fer del partir un "correcalles" tremendo.Del 5 a 5 vam passar al 5-6 gràcies a un gol del Marc Montardit però es clar, ens van empatar. Al final un penal transformat per el Fermí ens va donar la victòria a 2 minuts del final, on el "acoso i derribo" del Montbui a la nostra porteria el vam solventar amb éxit. Remarcar la gran primera part del Dani a la porteria on entre la seva actuació estelar i els pals van ajudar, i molt, a guanyar aquest partit.
Al final sopar de germanor tot i els nervis, hòsties, faltes, etc...... 
Ara, de forma consecutiva ens toca Barça i Mollet. A veure que tal !




  Bon sopar a base de amanida, botifarra amb patates i cervesa, tot a peu de "ring".

A la safata, una llesca de pa per gol i falta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada