EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES



dimecres, 6 de juny del 2012

Ripollet A 0 - Congrés 1

Victòria treballada i suada ( mai millor dit ). Ahir vam "patir de lo lindo" davant un equip que juga molt bé però que només ha sumat 7 punts en tota la lliga. El gol inicial del Jordi Rubio quan portàvem menys de 10 minuts de joc va ser suficient per guanyar. De fet com que no hi havia árbitre vam decidir fer només un gol per no liar al "árbitre postís" que teníem, l'Oscar. Si, si, l'árbitre no va venir i sort que el Sr. Lapedriza que arbitrava el següent partit es va "oferir" a pitar-nos la segona part. Vam jugar bé tant en atac com en defensa però el "Mur" que hi havia a la porteria del Ripollet ho va parar tot. Seguim estan a la "pomada" de la classificació i si la sort ens acompanya igual podriem estar a al Final a Quatre. Aixó si, necessitem de resultats d'altres partits i guanyar els nostres. En quant tinguem les fotos que va fer l'Anna les penjarem al blog i al fbook. De moment la imatge del partit va ser la del Serigó pujat a la moto del seu fill.
Al sopar espectacular: Sèpia, braves i pinchos per picar, i de bocata el ja mític "Serranillo" que l'any que ve no podrem saborejar.
Al sopar ens vam assabentar de invitacions a tornetjos on ens havien convidat i ningú ens ho va comentar. Menuda Banda estem fets !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada