EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

dijous, 14 de juny del 2012

Congrés 5 - Voltregà 5

Nit de transistors. Es juguen a l'hora el nostre partit i el Mollet B-Palafrugell. El nostre partit contra el Voltregà semblava que era dels facilons però es van presentar amb un equip rejovenit per 2 delanters i un porter que ens van posar les coses difícils.Tot i adelantar-nos al marcador, el Voltregá li va donar la volta. Vam aconseguir empatar però a la següent jugada ja ens van tornar a ficar un gol. Del 2 a 3 vam passar al 3-3 però la gran qualitat d'un Voltregà que no tenía ningú a la banqueta (bé, de fet va estar tot el partit intentant aparcar el cotxe) va doblegar-nos i col·locar un 3 a 5 al marcador. Llavors va ser quan vam ficar el que s'havia de ficar ( dos 00) i vam aconseguir empatar a 5 a falta d'uns 5 minuts. Els últims 5 minuts ho vam intentar per mar, terra i aire però ahir no era el dia. Les aspiracions a la Final Four es van diluïr sobretot perque el Palafrugell va guanyar al camp del Mollet B. Al final per 4 tristos punts no ens classifiquem. En fi, gran temporada la que em fet tot i haver perdut partits d'aquells en que es te el dia tonto.
Al final sopar de germanor al Dallas on hi va haver molt bon rotllo i on ens ho vam passar de conya. L'any que ve us trobarem a faltar. Sort !