EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

diumenge, 6 de maig del 2012

Congrés 4 - Barça 6

Quan en un partit el millor jugador de l'equip contrari és el seu porter vol dir només una cosa: no guanyarem. I és que el Tino Martinez va parar tot el que va voler. Impresionant ! A part el Willy va estampar dos "ceballots" a l'escaire blaugrana que havien de ser les gols que ens donéssin la victòria i de pas posar-nos en la 4ª posició a la classificació. Partit complet resolt, en part, per la gran eficàcia dels jugadors blaugranes. Plaza va clavar dos gols per l'escaire del Dani i tot posar-nos 4-5 a falta de 2 minuts un golarro del Cairo també per l'escaire va resoldre un partit de tú a tú que va començar amb 1-0, va seguir 1-2, 2-2 i 2-3 a mitja part. Els últims 10 minuts la ofensiva del Congrés va ser intensíssima i si no fos per el porter Blaugrana la victòria hauria caigut del nostre costat. En fi, a veure si l'any que ve ho aconseguim.