EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES



dimarts, 24 d’abril del 2012

Voltregà 3 - Congrés 9

Hem tornat a visitar una de les pistes-bressol de l'hoquei català. No hi anava des de que era infantil i es clar, no trobavem la pista ni a ningú a qui preguntar fins que vam trobar a la "Sra. María" que ens ho va indicar molt bé. Si aneu a St. Hipòlit i no trobeu la pista, no feu cas a les indicacions de "zona esportiva": no duen enlloc !
Quan ho vam trobar em vaig donar compte que els anys passen, i el progrés segueix el seu camí imparable. Recordo haver anat de petit al pavelló del Voltregá quan el meu pare i jo seguiem el Mollet de pista en pista per tots el racons de Catalunya. Un d'aquets racons era Voltregà. Recordo que hi havia el pavelló i una pista descoberta que ara és un pavelló cobert però l'hoquei es segueix jugant a la pista de sempre, aquella que per entrar s'ha d'obrir la porta que te per poms dos estics de ferro amb una pilota. Obrir aquella porta et porta al passat gloriós d'un club que ha estat moltíssimes vegades campió d'Europa i que aquest te difícil mantenir la categoria. Igual que al Liverpool a Anglaterra on a l'entrar al camp els jugadors veuen el rétol de "This is Anfield" a Voltregà hi hauria d'haver un rétol que digues alguna cosa similar.
 Aquest pavelló plè de gent ha de ser una atuèntica olla a pressió.
 Si es cau que sigui amb dignitat.
Que m'heu de dir d'això?

Resumint el partit, tot i la golejada i que vam fallar moltíssimes jugades més el Voltregá si es reforcés amb un parell de "joves" no estaria a punt de baixar ja que la qualitat dels seus jugadors és altíssima. Esperem que l'any que ve puguin tornar a pujar al grup "A" i poguem tornar a "L'Anfield Català".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada