EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES



dimecres, 9 de novembre del 2011

PALAFRUGELL 0 - CONGRÉS 4

El premi de la victòria: el sopar de germanor.
MVP del partit amb el seu impresionant "rosco".
Dins la teranyina de la defensa del Palafrugell.
El gran capità Willy.
El Sergi ho va donar tot.
El Jordi ha estat un fitxatge de luxe.

Doncs si, una a altra victòria al sac. I a més de les que costen, d’aquelles en que s’ha de córrer fins l’últim segon i pateixes com un animal. Tot i el resultat, a la mitja part anàvem 0-2 i fins finals de la segona no vam rematar.

Tot i el llarg desplaçament que gràcies a la nova autovia es fa més ràpid vam fer un complet a la banqueta, 8 jugadors i el porter, en aquest cas un incommensurable Marc Palomo que es va dur el MVP del partit ( Millor Vell a Porteria).L'anècdota del partit la va protagonitzar el Willy, que el van trucar per tal que passés a recollir al porter local per l'àrea de servei de l'autopista ( Medas ). Que viu allà el porter ?

El partit, molt intens. Des de el primer minut no es va deixar de córrer, i sort que la banqueta estava ahir plena de gom a gom i no vam parar de fer canvis. El Palafrugell també tenia un “pleno al 8” i per tant la tàctica de cansar al rival ahir no valia per res. A més, també tenen la mitja d’edat similar a la nostra.

Als pocs minuts de començar, una gran jugada del Willy acaba en el 0-1 i a mitjans de la primera part el M.Montardit va fer el 0-2 d’un llançament a mitja distància. Per descansar una estona, tant a la primera com a la segona part, vam demanar el temps mort reglamentari. També a la primera part, el Palafrugell va errar un penal que va anar al pal de la porteria defensada per el M. Palomo.

A la segona part, si que vam patir. Sobre tot els primers 10 minuts on el Palafrugell ho va donar tot per remontar, però un gran M. Palomo va tenir ahir el seu dia de glòria. Ja passat aquest vendaval, un altre cop el M. Montardit i el Willy van fer el 0-3 i 0-4 respectivament. Tots dos equips vam arribar a les 10 faltes i tots dos vam fallar la falta directa.

Resumint, 3 de 3 i 9 punts a la saca. De moment no mirem cap més objectiu que la permanència ( uns 27 punts l’asseguren ) i segur que algun equip ens fotrà un rapapolvo que passarà a la història, però de moment “que nos quiten lo bailao”.

Divendres a casa contra el Girona HC, a veure que tal.

4 comentaris:

  1. felicitats Congres.... esteu que us sortiu !!!

    ResponElimina
  2. David, estem en ratxa i als propers partits ja ens baixaran els fums, jeje ( ST. Celoni, Mollet B i Barça ).

    ResponElimina
  3. sou un equipàs i si continueu així podeu aspirar a la final four però encara queda molta lliga, el partit va ser molt intens tot i la nostra mala punteria (i també mèrits pel Palomo), ja podíem jugar fins a les 2 de la matinada i encara estaríem a zero...
    vetecracks palafrugell

    ResponElimina
  4. Gràcies per els "piropos", jeje

    ResponElimina