EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES



dissabte, 15 d’octubre del 2011

CONGRÉS 6 - VILAFRANCA 4

Qui ho havia de dir. Debut a la categoria reina de Veterans sense haver-nos calçat els patins des de la final del dia 19 de juny a St. Celoni, amb excepció del torneig de presentació del Congrés el dia 10 de setembre.
Tot i això la moral estaba alta i vam saltar a la pista amb les ganes de sempre. A la porteria debutaba el Dani Camon, un autèntic mur. I de jugador debutaba el Jordi Rubio ocupant la plaça del Rodri, que aquest any ha decidit no seguir.
Partit de tú a tú contra un equip més "veterà" però que la tocava molt i molt bé. La victòria va ser prou treballada ja que a la mitja part perdiem per 1 a 2 ( el seu segon gol encara no sabem com va ser - el Iker Jimenez de Cuarto Milenio ho està investigant ), però al començar la segona, el Willy i el M. Montardit li van donar la volta al marcador, seguits per el Jordi i el Sergi que van marcar dos gols practicament iguals ( dos cebellots des de la llarga distància ). En fi, bona victòria que ens fa pensar que aquest any, amb una mica més de ritme podrem se capaços de fer grans coses. Dimecres que ve ( quasi ve dijous ja que juguem a les 22.30 ) visitem un dels "temples" del Hoquei Patins, la pista del St. Sadurní de Noia. A por ellos !!!!!

1 comentari: