EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES



dilluns, 20 de juny del 2011

CAMPIONS DE LLIGA !!!!!!!

Amb ràbia i motivació. Important gol del M. Amorós...!

Els dos finalistes que l'any que ve jugarán a la categoria d'or.

Dissabte, a St. Celoni ens vam coronar com a campions de la Lliga Veterans B amb una treballada victòria a St. Celoni contra el St. Celoni. Si senyor, guanyant al camp del contrari. En breu tindrem les fotos i crónica del partit. Hem guanyat i hem pujat al grup A "a lo grande" !!!!

Tot i començar perdent, el fet de jugar un partit seriós ( un a l'any ja va bé )es va arribar a la mijta part amb empat a 1, gràcies a un gol del M. Amorós. Ja a la segona, el gran M. Montardit va resoldre magistralment una Falta Directa per tal de colocar el 1-2 al marcador. Tot seguit,per rematar i assegurar el títol, un altre vegada el M. Amorós va ficar el 1-3 al marcador. El gran partit del M. Palomo a la porteria no feia perillar la victòria i només de penal van aconseguir retallar la distància al marcador (2-3), resultat que fou definitiu per portar la copa a les vitrines del nostre club.

2 comentaris:

  1. Hola de nou,
    estic acabant de perfilar el reportatge especial sobre la fase final de la Lliga de Veterans i em farien falta el nom i dorsals dels vostres jugadors:
    10, 10, 2, 3, 5, 7, 8, 9, 10 i 27 (crec que no em deixo a ningú)
    m'els podriau fer arribar a akopsdstick@gmail.com

    Gràcies,

    Una salutació i felicitats de nou,

    Francesc

    ResponElimina