EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

dilluns, 11 de març del 2013

PALAFRUGELL 2 - CONGRES 6

Ràpid que avui juguem al Palau contra el Barça. 3 dies, 3 partits !!! Després de la victòria contra el Montbui divendres va tocar anar a Palafrugell.
El partit va anar com una seda: 4 minuts i ja portàvem 2 gols. Vam jugar un dels millors partits i el resultat tot i semblar fàcil es va deure a una molt bona efectivitat de cara a porta (tot i que en podíem haver fet algun més) i també a una molt bona tasca defensiva ja que el Palafrugell no ens ho va posar molt fàcil. Destacar també el gran partit del nostre porter, el Dani, que va fer un parell de bones aturades quan el partit anava 0-0.
A falta d'uns 10 minuts per acabar el resultat era de 0-6 pero el relaxament i la fase "correcalles" del partit va fer que el Palafrugell fes els 2 gols.
En fi, tercers a la classificació i avui al Palau contra el Barça. A veure si puntuem !

El sopar a la masía del costat del pavelló va estar molt bé.
La tàctica era clara: no n'hi havia !