EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

dimarts, 12 de març del 2013

BARÇA 5 - CONGRÉS 0

Intent fustrat d'assaltar el Palau. Contra un equip en que només hi havia 4 jugadors vam ser incapaços de fer res de bò. El 5-0 es queda curt ja que sino arribem a defensar bé i els porters a parar-ho tot el marcador podría haver estat més ampli. En atac vam ser estèrils des de el minut 1 de partit i així és impossible guanyar al Palau.
El partit de seguida es va posar de cara per el Barça ja que un gol de rebot els va avançar al marcador. No vam abaixar els braços i en un atac nostre un xut al pal del J. Rubio va acabar en un contraatac del Gaby Cairo que va acabar amb el 2-0. Cal dir que es va endur la pilota amb el cos davant la passivitat de l'àrbitre en aquesta jugada i en quasi totes del partit. Hauriem perdut igual, però la pèssima actuació arbitral totalment parcial al equip local no va ajudar-nos en cap moment. A mitja primera part el Gaby Cairo va fer el 3-0 de forma magistral. Com a dada dir que entre el partit d'anada i aquest el Gaby Cairo ens ha clavat 9 gols !!!
La segona part, más de lo mismo. Nosaltres totalment nuls de mig camp endavant ( només un pal del M. Amoròs i varis xuts parats magistralment per el Tino Martínez ) i un Barça que no parava de crear ocasions de gol i va acabar-ne fent 2 per situar el 5-0 al marcador. En fi, un altre cop serà !!