Foto denúncia: necessitem un "plan renove" pels patins. A veure si la Generalitat s'estira una mica.

Palomo in action !!!

No hi va haver manera de ficar-li el peto.

De nit s'ha de jugar amb elements reflectants.

El Willy fent la cucaracha.

Últim partit de la lliga en espera del aplaçat amb el Ripollet B. Havía de ser, segons la classificació un partit plàcid, però vam tornar a jugar de forma tonta ( i no ho diem per el gol que ens van fer desde quasi el punt de penal de l'àrea visitant ). Vam començar jugant més o meny bé fins marcar el 1-0 que va ser el resultat fins que als 12 minuts vam fer un triple canvi, i amb dues jugades de llibre, ens vam colocar 3-0 al marcador. La Salle va reduir distàncies i la primera part va acabar amb un 4-1 a favor. La segona, vam seguir amb la tonteria i el parcial va ser el mateix que a la primera part, però com hem dit abans, ens van fer un gol des de moooolt lluny.

Si abans d'ahir arribem a jugar com ahir, no ens imaginem quin resultat hauriem tret contra el Vilanova, però bé, ja està tot fet i ara a esperar les dates de la Final Four Veterans "B". De res servirà arribar-hi si no aconseguim pujar de categoría.