EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES



dijous, 27 de març del 2014

CONGRES 5 - HORTA 2


Ahir vam fer un bon calentament de cara al partit. Un maleït núvol va descarregar sobre la pista i vam haver de tirar de fregones tant els nens que hi havien entrenant ( gràcies ) com nosaltres abans de començar. Després de una bona feina al tornar a la pista canviats ja per jugar aquesta estava totalment assecada !!

Ahir teniem un partit important de cara a escalar posicions a la classificació ja que una victòria ens posava a l'alçada dels que optem a la Final Four ( opcions remotes ja que estem a 9 punts ).

El partit va començar amb un ritme alt de joc i l'Horta es va avançar al marcador. Opcions em vam tenir moltes i fruit d'això va arribar el gol de l'empat. Posteriorment vam anar dominant el partit i mica en mica van anar caient els gols fina arribar al 5-1. A 5 minuts del final l'Horta va fer el 5-2 definitiu.

La setmana que ve juguem 2 partits: contra el Calafell a domicili i el dimecres juguem a casa el partit anul·lat al seu moment contra el Montbui. Ens anirà bé aquesta setmana per agafar ritme de cara la visita del Barça d'aquí 15 dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada