EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES



dijous, 13 de febrer del 2014

CONGRES 1 - 4VIENTOS 1

Partidàs, el millor de la temporada. Si juguéssim així tots els partits no estaríem on estem ara mateix, al fons de la classificació. Ahir havíem de puntuar si o si ja que la mala primera volta que hem fet no ens deixava una altre opció.
El Blanes es presentava amb 7 jugadors, igual que nosaltres i com sempre es preveia un partit amb pocs gols ja que ells son els menys golejats i nosaltres dels menys golejadors i prova d'això és l'ajustat marcador final.
Els dos equips vam jugar de tu a tu amb bones ocasions per ambdues parts però ahir els porters van fer bona la seva feina i a la mitja part es va arribar amb empat a 0.
A la segona part el partit va seguir igual i es veia que qui marqués el primer gol s'enduia els 3 punts. A falta d'uns 13 minuts per acabar el partit el Blanes es va avançar al marcador en un error de marcatge del equip local. Vam demanar "temps mort" per tal de calmar els ànims ja que no aconseguíem arribar a porta. Aquest "temps mort" va ser la clau. Vam sortir més serenats i a falta de 4 minuts un xut creuat del Willy entrava a la porteria contraria després de tocar el pal. Els minuts finals van ser de control de joc dels dos equips per tal de no patir un contraatac. Al final repartiment de punts que ens sap a glòria i sembla que obre el camí a una molt bona segona volta. Això esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada