EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

dimarts, 17 de desembre del 2013

BARÇA 6 - CONGRÉS 2

Resultat enganyós el reflectit al marcador ja que a falta de 2 minuts i 30 segons el marcador era de 3-2. Vam jugar un bon partit i vam avançar-nos al marcador al principi del partit però el Barça no perdona i li va donar la volta al marcador abans de la mitja part. Ens defensàvem bé però en atac era molt difícil arribar a la porteria del Tino i quan ho feiem, ho parava tot. Quan portavem prop de 10 minuts de la segona part un xut creuat del Barça va rebotar en un estic d'un jugador nostre i la bola es va colar per l'escaire. Quedava temps i jugàvem bé. El esforços van tenir premi amb un golàs d'autèntic crack que va fer el Fermí després de driblar a tota la defensa blaugrana. I quan millor estàvem jugant, un penalty clamorós a l'àrea blaugrana que va veure tothom menys l'àrbitre va acabar amb l'expulsió del J. Rubio que ens va deixar amb 3 homes a falta de 2 minuts i 30 segons. 3 gols en menys de 3 minuts van arreglar un marcador que va ser ajustat tot el partit.
Ara descans per les festes de Nadal i esperar al primer partit que serà contra el 4Vientos.

Bon Nadal i Bona entrada d'any a tothom.