EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

dilluns, 17 de juny del 2013

FINAL FOUR. DERROTATS !!!

Divendres 14 vam jugar la nostra semifinal de la Final Four contra el 4Vientos de Blanes i vam perdre el partit en l'últim suspir. A falta de 15 segons vam tenir un penal a favor per tal de empatar el partit però el vam fallar i no vam poder accedir a la prórroga.

El viatge a St. Celoni ja va ser accidentat per un accident a l'entrada del poble que va bloquejar els accessos. Va ser arribar, canviar-nos i calentar 10 minuts per començar. Després de que algun twit de "caire" blaugrana digués que el Blanes sempre anava a les FF curt d'efectius, ens vam trobar que teníen la banqueta plena de reserves :-) Van venir amb tot l'arsenal !!
El partit va ser dels que fan afició, començant amb un 0-0 al marcador que va durar més de la meitat de la primera part fins que el Blanes va aconseguir obrir la llauna. En pocs minuts un contraatac nostre protagonitzat per el Carles Duran i el Marc Amorós va acabar amb gol del Marc un cop el porter havia rebutjat in-extremis el remat del Carles.
Mitja part i tot per decidir. Al començar la segona va tornar a marcar el Marc a passada del Carles i vam posar el 2 gol al marcador (2-1). Vam aguantar el resultat fins a falta d'uns 12 minuts en que el Blanes li va donar la volta al marcador i va colocar el 2-3 al marcador. Llavors una bola penjada per el Jordi Rubio a  l'àrea va acabar dins la porteria després d'una badada monumental del seu porter. 3-3 al marcador pero va succeir el que es veia venir. Feia estona que portavem 9 faltes i va caure la desena. Calero que resoldre magistralment el llençament i va fer el gol de la victòria. El penal que després vam fallar va acabar amb la nostra presència a la Final Four.
En fi, molt bona temporada en que podíem haver arribat a la Final però estem segur que amb la línia de joc que hem tingut aquest any tard o d'hora hi arribarem.

L'altre semifinal la van disputar Barça i Mollet, amb victòria blaugrana pero la final no es va disputar per incompareixènça dels culès i es va donar per guanyador al 4Vientos. Molt trist aquest final.