EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

divendres, 31 de maig del 2013

CONGRÉS 2 - ST. CELONI 1

Premi a la constancia. El partit d'ahir era decisiu en les nostres aspiracions a treure bitllet per la Final Four. S'havia de puntuar fos com fos i si era victòria millor. Tenim molta confiança en nosaltres mateixos ja que últimament estem fent uns partits espectaculars guanyant en pistes tant difícils com la del Blanes. Salvo algun dia tonto com el del Noia, la resta han estat partits molt intensos on hem tret el millor de nosaltres mateixos, i ahir va ser un bon exemple.
El St. Celoni venia disposat a guanyar ja que encara podíen entrar a la FF així que el partit era com una final per ambdós equips. A l'inici van tenir fins 4 oportunitats de gol que entre el porter i el poster es van encarregar d'avortar fins que a 7 minuts per la mitja part una jugada mestre del Carlos Del Valle va acabar en pase de la mort a l'Oscar que no més va haver d'empènyer la pilota al fons de la xarxa. Mitja part i resultat a favor (1-0).
A la segona va seguir tot igual. Partit de tú a tú fins que vam arribar a la falta núm. 10 i falta directe a favor del St. Celoni. La van fallar però en una posterior jugada un xut des de la banda que va pasar per sota les cames del defensa es va colar de rebot a la porteria defensada ahir per el M. Palomo. Tranquilitat, l'empat no és un mal resultat i encara quedaven més de 10 minuts. Vam seguir tenint oportunitats els dos equips pero els porters ho paraven tot, inclòs la 10 falta del St. Celoni que va derivar en una falta directe que també vam fallar. A falta de 3 minuts per acabar va arribar la jugada clau. Pilota al mig del quadre que rep Jordi Rubio, fa mitja volta i pilota a barraca. Deliri a la bombonera i 3 minuts de patiment que vam saber controlar molt bé fins que l'arbitre va pitar el final del partit. Peu i mig a la FF. Ens queda el partit de l'Horta al seu camp. Un punt ens classifica i una victòria combinada amb alguna punxada del 4Vientos o el Mollet ens pot situar segons o tercers per tal d'evitar al Barça a les semifinals. Som-hi !!!