EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES



dijous, 24 de maig del 2012

Mollet A 2 - Congrés 6

Un altre retorn. Aquest cop on vaig començar a patinar fa uns 34 anys: la pista del Mollet. Quan hi vaig començar als anys '70 només hi havia el sostre del pavelló i al costat tot eren camps. Ara la febre del totxo ha engolit prácticament el pavelló. A més retrovament amb el cosí Manel ( porter del Mollet ) i amb el Ruben, a qui no veia des de feia moltíssims anys.
El parti no va ser tant plàcid com diu el marcador ja que a la mitja part perdiem 1-0. El Mollet va jugar molt bé tant en atac com en defensa i fins ben entrada la segona part no vam poder foradar la porteria. Va ser l'Oscar amb un xut a l'escaire qui ho va aconseguir i en un plis-plas ens vam posar 1-3. Amb el partit ja controlat el Mollet es va posar 2-3 i de pas la por al cos però vam saber reaccionar i 2 gols més del Willy van posar la tranquiliat al marcador (2-5). Al final, sobre la botzina de final del partit, un servidor fa fer el gol que tancava el marcador i coses del destí, el primer gol de la temporada va i li marco al meu cosí.
Moment de recuperació.
Ja ens hem recuperat...........
Arriba la calor.
Los desfalcadores........
Dani, també penjarem la teva samarreta.
Retorn a "casa"
El Bordas corría massa per la cámara.
Xut d'Oscar que entra per l'escaire (1-1)
La part de dalt abans no hi era ( fa 23 anys.....)
Per sopar vam anar a casa el Bordas, un molt bon amfitrió i des d'aquí li volem donar les gràcies per la seva hospitalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada