En defensa vam estar perfecte.
La pista es molt gran !!
El Dani va estar inmens.
Aquí li para un penal a tota una Autoritat.

I ja en van 6. Dues més i cantem el mambo !! Ahir la derrota va fer molt mal sobretot quan al minut 2 de partit ja perds per 2 a 0. No ens vam venir abaix i vam oferir un gran nivell de joc pero el "gran" porter del Girona i els postes de la porteria ens van privar de puntuar. El Girona també fa jugar un gran partit i el Dani va fer un partidás parant a més a més un penal i una directa. Vam marcar de penal a mitjans de la primera part i vam mantenir el 2-1 al marcador fins al últim minut en que ens van fer el 3-1. Seguim igual: jugant bé i perdent. Salvo el partit de l'Horta i del Anoia a casa on vam jugar els pitjors partits, la resta crec que hem ofert un molt bon nivell de joc però hem entrat en una dinámica negativa de la que ens costa sortir-ne. Com a nota positiva, el retorn del Marc Serigó que ens va donar molt profunditat de joc als minuts en que va estar en pista. Demà divendres anem a Vilafranca, a veure que passa........