A la primera part, la banqueta "no ho veia clar".

Primer part desastrosa..........

En defesa, fatal !!

El Mikki Lapedriza va colaborar en l'arbitratge.

A falta de 3 components, aquest és l'equip de la temporada 2011-2012.

El marcador no reflexa el que vam patir ahir per guanyar ja que a la mitja part perdiem 2-3 ja que va ser la pitjor part que hem jugat en tot l'any. Vam defensar de pena però vam poder aguantar el vendeval del St. Celoni. A la segona part, va venir el jugador del futur, el David Senserrich que amb un hat-trick impresionant va donar la volta al marcador i només llavors vam jugar amb més tranquilitat. És per això que es mereix el títol de M.V.P. del partit. La segona part, més centrats va fer que féssim un parcial de 6-0 amb doble parada espectàcular del Marc Palomo a finals de partit. En fi, tornem a dormir colíders a l'espera de la visita al Mollet B la setmana vinent i el partit a casa contra el Barça, que ens farán baixar del pedestal.